Younity voor u

Diversiteit is een feit met veel potentie voor elk bedrijf of instelling. Bekijk hoe wij u kunnen ondersteunen inhoud en vorm te geven aan een inclusieve aanpak die stuurt op succes op de werkvloer.
Training & Advies
Diversiteit is een feit met veel potentie in het onderwijs. Bekijk hoe het onderwijs inclusief kan worden ingericht met onze lessenseries voor docenten, studenten, leerlingen en professionals.
Lessenseries

Samen met vaste samenwerkingspartner Renée Rosenboom verzorgde Younity Consultancy de teamdag van 2Learn & La Croix Begeleiding die recentelijk samen gegaan zijn. De medewerkers doorliepen een programma dat vanuit de narratieve werkmethodiek, de professionele identiteit van zowel de afzonderlijke individuen alsmede de groep als geheel (opnieuw) definieerde. De nieuw geformuleerde visie zal een beginpunt zijn voor een vruchtbare samenwerking tussen beide begeleidingsinstituten.


Onderwerp: Trainingen
1 April 2015

In samenwerking met dr. Ina ter Avest vanuit haar betrokkenheid bij Agilo Utrechtse Adviesgroep, gaf Gusta vanuit Younity Consultancy vorm aan de workshop ‘waarde(n)vol samen leren, leven en werken’ voor medewerker van Landstede: een ondernemende organisatie die kinderen, jongeren, volwassenen en bedrijven helpt met het ontwikkelen van hun talenten.


Onderwerp: Trainingen
1 March 2015

Met twee paper proposals sprak Gusta vanuit haar werkzaamheden voor haar promotieonderzoek samen vanuit co-auteurs dr. Mick Matthys en dr. Hester Radstake op dit jaarlijkse colloquium. Ontmoetingen met diverse (inter)nationale collega wetenschappers leidde tot hernieuwde belangstelling in het onderzoek naar een Narratieve Pedagogiek met als resultaat een voorbereiding op een nieuw werkbezoek naar een van de partner universiteiten in de VS (UCLA). Momenteel wordt gezocht naar financieringsmogelijkheden voor de uitbreiding van het hoofdstuk ‘Student Voice’, om ook de ervaringen van de Amerikaanse studenten die deelgenomen hebben aan de Summercourses 2010, 2011 & 2012 te kunnen includeren in het onderzoek.


Onderwerp: Onderzoek
1 February 2015

Tijdens een werkbezoek aan Nevada State College in Las Vegas, werd Gusta Tavecchio uitgenodigd om als onderwijsconsultant een lezing en (strategisch) advies te geven over de narratieve werkmethodiek in summer courses en aansluitingsprogramma’s gericht op eerste generatiestudenten. Haar lezing is in dusverre positief ontvangen dat de aanvraag voor een Train the Trainer niet lang daarna werd ontvangen.


Onderwerp: Advieswerk
1 November 2014
Oudere berichten »