Younity voor u

Diversiteit is een feit met veel potentie voor elk bedrijf of instelling. Bekijk hoe wij u kunnen ondersteunen inhoud en vorm te geven aan een inclusieve aanpak die stuurt op succes op de werkvloer.
Training & Advies
Diversiteit is een feit met veel potentie in het onderwijs. Bekijk hoe het onderwijs inclusief kan worden ingericht met onze lessenseries voor docenten, studenten, leerlingen en professionals.
Lessenseries

Wij als Younity spreken ons positief uit over onze gemixte samenleving, waarin de ander niet meer eng en vervelend is, maar juist leuk en interessant. Wij staan voor respect voor jezelf en anderen, want anderen dat zijn wij uiteindelijk allemaal.

Younity levert kennis & advies aan o.a. onderwijsinstellingen, bedrijven en overheden op het gebied van identiteit, diversiteit en inclusiviteit.

Identiteit

Je persoonlijke DNA, het DNA van de groep en/of het DNA van de instelling/ het bedrijf wordt gevormd door je identiteit.
Younity neemt in haar training en advieswerk dit DNA als uitgangspunt. Door bewustwording en reflectie zo in te bouwen in ons advieswerk en trainingsmateriaal krijgt dit unieke DNA (opnieuw) gestalte. Wie ben ik, wie was ik, wie word ik en wie ben ik ten opzichte van de ander (medemens, collega, concurrent, klasgenoot, familie).

Diversiteit

Onze gemixte samenleving is een feit. Een feit met veel potentie.
Door erkenning en begrip van de diverse ander kunnen collega’s, leerlingen, studenten beter presenteren op individueel en groepsniveau. Maar wie is die diverse ander en wie ben ik dan eigenlijk? Wat houdt diversiteit voor onze instelling/organisatie in? Hoe kunnen we diversiteit een plek geven in onze instelling/organisatie? Wat vraagt dit van onze professionals. Hoe kan een gemixte klas optimaal presenteren vanuit erkenning en respect van verschillen. Younity biedt kennis en kunde op het gebied van diversiteit in de praktijk van het onderwijs en het bedrijfsleven.

Inclusiviteit

Groepsdynamica, erbij horen, the sense of belonging zijn levenselixers voor mensen in groepen.
Younity werkt in al het trainings- en advieswerk dat zij doet vanuit dit uitgangspunt van inclusie. Hoe kan een organisatie goed gedijen met een diverse populatie, hoe kan het onderwijs voor iedereen het meest effectief zijn.

Kortom: Younity kijkt eerst naar het individu, neemt onze gemixte samenleving als positief uitgangspunt met al haar potentie en streeft ernaar dat iedereen optimaal kan presteren vanuit het onderwijsbeleid en/of de bedrijfsvoering.