Younity voor u

Diversiteit is een feit met veel potentie voor elk bedrijf of instelling. Bekijk hoe wij u kunnen ondersteunen inhoud en vorm te geven aan een inclusieve aanpak die stuurt op succes op de werkvloer.
Training & Advies
Diversiteit is een feit met veel potentie in het onderwijs. Bekijk hoe het onderwijs inclusief kan worden ingericht met onze lessenseries voor docenten, studenten, leerlingen en professionals.
Lessenseries

Younity Consultancy verzorgde i.s.m. Yolates (Yoga/Pilates) en Masja Schakenbos de tweedaagse retraite voor 15 jonge ambitieuze vrouwen en moeders die gedurende een intensieve tweedaagse stilstonden bij hun ambitie, aspiratie, motivatie en de werk-/privébalans. Younity werkte met vaste samenwerkingspartner Renée Rosenboom tijdens de uitvoer van workshops vanuit de narratieve werkmethodiek die in het teken stonden van ‘de kracht van jouw ambitie.’ Daarnaast kregen de dames Yoga & Pilates workshops aangeboden, een running clinic, massages, coaching en rijk, lekker en verantwoord (duurzaam en biologisch) voedsel.


Onderwerp: Trainingen
1 October 2014