Kosten

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een bepaalde workshop of lezing? vraag vrijblijvend een offerte aan.
Vraag offerte aan

Hoe kunnen we binnen onze instelling of bedrijf werken aan groepsdynamica, aspiratie- en talentontwikkeling & coaching? Wie is de ander eigenlijk, en hoe ga ik in gesprek? Wat voor technieken kan ik gebruiken om de ander op verhaal te brengen, en hoe kan ik goed luisteren en doorvragen? Wat leer ik zelf van luisteren en wat vertellen de verhalen van mijzelf en van de ander ons? Hoe kunnen we aan de hand van deze verhalen onze corporate identity en individual identity verrijken?

Lezingen en Workshops van de Talent & Development Case

Pedagogy of Narratives
lezing

De lezing gaat theoretisch in op de oorsprong, achtergrond, methodiek en praktijk van de Narratieve Pedagogiek (werken met het levensverhaal), die ingezet kan worden voor identiteitsontwikkeling trajecten, aspiratieontwikkeling en diversiteit- en inclusiviteitsbeleid.

Counter Narratives
Workshop

De workshop behandelt de verhalen van de anderen als uitgangspunt voor gesprek. Door met activerende en creatieve werkvormen uitgenodigd te worden om perspectief te wisselen wordt herkenning en erkenning gefaciliteerd wat leidt tot begrip en bewustwording van de (diverse) ander.

Vertel!
Workshop

De workshop behandelt de levensverhalen van de participanten. Participanten worden geportretteerd door elkaar en presenteren deze portretten op creatieve wijze aan het slot van de workshop. Hierbij wordt, onder begeleiding van experts, gewerkt met creatieve werkvormen van taal, theater, kunst, dans en zang/muziek. De werking van de narratieve methodiek brengt een transformatie tussen verteller en luisteraar teweeg, waardoor met elkaar door het vertellen van het levensverhaal betekenis wordt gecreƫerd. Het levensverhaal wordt bijvoorbeeld gerelateerd aan aspiratieontwikkeling, identiteitsontwikkeling, (studie)loopbaan begeleiding en coaching activiteiten.