Kosten

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een bepaalde workshop of lezing? vraag vrijblijvend een offerte aan.
Vraag offerte aan

Hoe ziet de werkvloer er anno 2020 uit en hoe gaan we om met een diverse samenstelling van werknemers. Hoe kunnen we als organisatie inclusief en effectief zijn en hoe sturen we op excellente werknemers en resultaten vanuit het gegeven van onze diverse samenleving? Hoe rekruteren we (divers) talent en hoe houden we (divers) talent binnen? Wat kunnen we leren van de doelgroep, hoe komen we met ze in contact en hoe ziet een duurzame investering in talent er anno 2013 uit?

Lezingen en workshops binnen de HRM Case

The Year 202
Lezing

De lezing gaat theoretisch in op het vraagstuk hoe de samenleving, het onderwijs en het bedrijfsleven de realiteit van een diverse samenleving kunnen omarmen vanuit de kracht van inclusie.

Beyond the Gap
Workshop

De workshop gaat verder dan de eerste indruk en de impliciete associaties die mensen van en over elkaar hebben, maar die in de weg zitten om talent en excellentie te herkennen en erkennen. Wie is die ander? Met o.a. de confronterende techniek van ‘cross the line’ worden de participanten uitgedaagd zich in te leven in de ander en perspectief te wisselen vanuit een letterlijke ontmoeting.

Pressure Cooker
Workshop

De workshop behandelt de vooraf gestelde uitgangsvraag (probleemstelling/business case) en geeft door middel van een snelkookpan techniek  antwoord op de gestelde uitgangsvraag. De methode van de Pressure Cooker volgt het proces va de zandloper (deductie, inductie, deductie) waar in een sneltreinvaart de participanten (verticaal gemengd) komen tot een effectieve consensus. De workshop is zeer geschikt voor: afdelingen met bijvoorbeeld HRM vraagstukken, identiteitsvraagstukken, strategisch advies, plannen van aanpak en groepsdynamica spellen.