Younity voor u

Diversiteit is een feit met veel potentie voor elk bedrijf of instelling. Bekijk hoe wij u kunnen ondersteunen inhoud en vorm te geven aan een inclusieve aanpak die stuurt op succes op de werkvloer.
Training & Advies
Diversiteit is een feit met veel potentie in het onderwijs. Bekijk hoe het onderwijs inclusief kan worden ingericht met onze lessenseries voor docenten, studenten, leerlingen en professionals.
Lessenseries

Met twee paper proposals sprak Gusta vanuit haar werkzaamheden voor haar promotieonderzoek samen vanuit co-auteurs dr. Mick Matthys en dr. Hester Radstake op dit jaarlijkse colloquium. Ontmoetingen met diverse (inter)nationale collega wetenschappers leidde tot hernieuwde belangstelling in het onderzoek naar een Narratieve Pedagogiek met als resultaat een voorbereiding op een nieuw werkbezoek naar een van de partner universiteiten in de VS (UCLA). Momenteel wordt gezocht naar financieringsmogelijkheden voor de uitbreiding van het hoofdstuk ‘Student Voice’, om ook de ervaringen van de Amerikaanse studenten die deelgenomen hebben aan de Summercourses 2010, 2011 & 2012 te kunnen includeren in het onderzoek.


Onderwerp: Onderzoek
1 February 2015