Younity voor u

Diversiteit is een feit met veel potentie voor elk bedrijf of instelling. Bekijk hoe wij u kunnen ondersteunen inhoud en vorm te geven aan een inclusieve aanpak die stuurt op succes op de werkvloer.
Training & Advies
Diversiteit is een feit met veel potentie in het onderwijs. Bekijk hoe het onderwijs inclusief kan worden ingericht met onze lessenseries voor docenten, studenten, leerlingen en professionals.
Lessenseries
Gusta TavecchioGusta
Oprichtster van Younity, is promovenda, trainer, consultant en onderwijsontwikkelaar. Na haar studie Religious Education (Cum Laude) is zij werkzaam geweest voor o.a. de Vrije Universiteit Amsterdam en Echo (Expertise Centrum voor Diversiteitsbeleid Hoger Onderwijs) in de functies van trainer, consultant en programma manager.Haar methodiek van een Narratieve Pedagogiek krijgt in veel van het les- en trainingsmateriaal vorm als activerende didactiek om mensen ‘op verhaal te brengen’ om ontmoeting en bewustwording teweeg te brengen. Haar werk als consultant binnen onderwijsinstellingen, diverse bedrijven (o.a. Shell, KPN, ABN AMRO, KPMG, NS & ID&T) en (inter)nationale projecten (Echo Mentorprogramma, GLAS -Gender Lifelong Learning and Social Class- & The Lumina Foundation) hebben haar gemotiveerd om de leringen en bevindingen uit het veld van onderwijs en onderzoek te integreren in bedrijfsinnovaties en onderwijsvernieuwing op het gebied van Identiteit, Diversiteit en Inclusiviteit.
Renée Rosenboom

foto_reneeVaste samenwerkingspartner van Younity, is narratief consulente, programmaontwikkelaar, trainer en coach. Haar biografisch specialisme zet ze in bij individuele vraagstukken met betrekking tot (studie)loopbaantrajecten, werk, gezondheid en relaties, als ook in haar trainingen binnen organisaties en het onderwijs. Zie voor een uitgebreide beschrijving van haar werk en biografische methodiek www.levensstudio.nl en voor haar werkwijze ten aanzien van loopbaan en organisatieontwikkeling www.hetwil.nl.

LS Mailsign 01Renée

Betrokken trainers, consultants & onderzoekers

Younity gelooft in expertise. Iedereen heeft zijn eigen vak en specialiteit. Daarom werkt Younity Consultancy nauw samen met o.a. onderstaande specialisten: Dr. Ina ter Avest (Godsdienstpedagoog, lector InHolland), Dr. Mick Matthys (Assistant professor Universiteit Utrecht), Hannah Aukes (Narratief Journaliste, zie www.schrijfbij.nl), Dr. Leila Pazargadi (VS) Assistant Professor Nevada State College, specialized in biographies of migrants) Sarita Bajnath (Trainer & Coach, zie www.socratisch.nl)