Younity voor u

Diversiteit is een feit met veel potentie voor elk bedrijf of instelling. Bekijk hoe wij u kunnen ondersteunen inhoud en vorm te geven aan een inclusieve aanpak die stuurt op succes op de werkvloer.
Training & Advies
Diversiteit is een feit met veel potentie in het onderwijs. Bekijk hoe het onderwijs inclusief kan worden ingericht met onze lessenseries voor docenten, studenten, leerlingen en professionals.
Lessenseries

Gusta Tavecchio traint, ontwikkelt onderwijsmodules, doceert Yoga en Pilates en zingt.  

Als academisch geschoolde trainer en onderwijsontwikkelaar binnen het onderwijs (PO, VO & HO) werkte zij de afgelopen jaren voor de Vrije Universiteit Amsterdam bij het Onderwijscentrum VU, de Faculteit der Psychologie & Pedagogiek en bij Echo, Expertisecentrum Diversiteitsbeleid Hoger Onderwijs. Haar taken bestonden uit het ontwerpen en uitvoeren van advieswerk, trainingen en onderwijsmodules op het gebied van identiteit, diversiteit en inclusiviteit.

Als groepsfitness docent werkte zij de afgelopen 9 jaar op verscheidene sportscholen in en om Amsterdam. Momenteel doceert ze Yolates, Hatha Yoga, Yoga Flow, Power Yoga, Hot Yoga  en Pilates.

Als creatief leadperformer verzorgt zij op aanvraag muzikale omlijstingen rondom trainingen, trouwerijen, recepties en bijzonderdere gelegenheden. Haar repertoire bevat een uiteenlopend aanbod van typical jazz standards tot intieme kleinkunst liedjes: ‘Ella Fitzgerald, Annie M.G. Schmidt, Norah Jones, Claudia de Brij, ‘zolang de kleur van het lied past bij de klank van mijn stem, zing ik het lied vanuit mijn interpretatie. Dit leidt tot een verrassend gevarieerd repertoire, waarbij ik het liefste zing ik in een kleine en intieme setting.’

In het trainingswerk dat Younity Consultancy uitvoert wordt altijd gewerkt met de kerncompetenties van de (gast)trainers. Afhankelijk van de vraag kan een scala aan competenties ingezet worden door het brede netwerk dat Younity Consultancy onderhoudt met collega trainers, coaches, docenten en studenten